Friday, May 4, 2007

Adam & Eva


"Creatura asta noua cu parul lung ma cam incurca. Imi da mereu tarcoale si ma urmareste. Nu-mi prea place asta pentru ca nu-s obisnuit cu societatea. Mai bine statea cu celelalte animale...Cand am incercat sa o dau afara, a scos apa pe gaurile cu care se uita, pe urma a sters-o cu dosul labelor si a facut zgomotul pe care il fac celelalte animale cand sunt suparate......Tare as vrea sa taca din gura, dar vorbeste tot timpul........Ieri dupa-masa m-am tinut dupa cealalta experienta de departe, ca sa incerc sa stabilesc ce e. Nu m-am dumirit inca. Cred totusi ca e barbat. Nu am mai vazut un barbat, dar asta pare, asa ca acum sunt sigura ca e barbat. Imi dau seama ca imi zgandare mai mult curiozitatea decat oricare alta reptila. Daca e cumva reptila, si presupun ca e; caci are parul zbarlit, ochii albastri si seamana cu o reptila. Nu are solduri si se subtiaza ca un morcov. Cand sta in picioare se desira ca o turla de sonda....Pare o creatura care se da in vant dupa odihna....."

MARK TWAIN-Jurnalul lui Adam si al Evei

Thursday, May 3, 2007

vama veche rau


Si ne suiram in masini cu tontii sa plecam spre Vama de unu mai , de fapt am plecat pe 27. Cu bagaje incarcati cu nervi desigur..unu mai are ceva de facut, unu abia iese din dus, unu e pe la magazin ...si asa am plecat din capitala la ora 21, dar important e ca am plecat. Ajungem acolo si surpriza: casa in care eram cazati: fara lumina si caldura (2grade). Nu avea vreun rost sa mai zic nimic. In fine..vineri seara alex dj la Suburbia in vama. Grabeste-te Ada ca-i tarziu si El tre' sa cante. Am lasat gentile incarcate cu haine de iarna si am plecat spre terasa. Ne-am incalzit cu un shut de tequilla si catre pupitru la nebunie. Mi-am rotit ochii prin Vama, care mie mi se pare ca arata la fel de ceva timp, pletosi cu bluze negre , cu pantaloni de piele si cu sticle de bere la 2 litri juma (oferta ). Corturile erau deja intinse, un frigggggg de mureai. Si ce sa fac decat sa mai beau un shut...si shut dupa shut, chiar daca era noapte pentru mine soarele stralucea, muzica imi inunda urechile ( stia El ce sa cante ), caldura era coplesitoare ce sa mai..;)).Si se facu dimineata, si somn pana seara cand invitat la pupitru a fost Fort Knox Five. Ehhhh....aceeasi poveste, paharelele curgeau si eu ma amuzam. Multa lume, foc de tabara, haine care incepeau sa fie aruncate peste el ca sa il intretinem....mai dadeam o tura si pe la celelalte terase. Rock, rock, rock....mizerie, oameni adormiti pe nisip si bere peste bere.
Tot la noi era mai frumos. Si cat am vrut sa vad cantaretul si nu am reusit ca a inceput sa puna muzik abia pe la 3 juma, iar noi cu gasca ne-am carat intr-un mic cort de vreo 40 de persoane sa ne incante prietenii nostri cu discurile lor. Problemele de gen pipi in Vama de asemenea vechi si ele..unde sa te pisi pe frigu ala???Fara tequilla cred ca eram niste oameni morti de plini. Eu de la un moment dat am inceput sa plutesc deasupra dunelor de nisip, care se insirau una dupa alta ca niste soldatei. Auzeam valurile izbindu-se si lumea tipand....nu stiu de ce. Dans si rasete, dans si rasete, rasete si tequilla, tequilla si caldura. Nu am avut atata pofta de ea niciodata de cand ma stiu. Si se facu dimineata din nou si nani. Totusi am vrut sa vad marea si ziua, de asta am dormit si ne-am trezit mai devreme.Am mers pe plaja si am vazut nudistele care nu mai ieseau din apa care le faceau pielea sa semene cu niste vinete pentru zacusca. Am indraznit sa ne asezam la masa in 2Mai, unde dupa 1hjuma de asteptat si dat cu pumnu' in masa am reusit sa mancam ceva, dar nu stiu ce ....Apoi am mers la malul marii, ne-am plimbat si ne-am pupat ,am stat cu fundu pe nisip eu cu iubitu' meu pitic, si am ras si ne-am jucat. Am vorbit cu oamenii si am baut suc de portocale. Apoi am mers la terasa noastra (pentru ca Ale adora sa puna muzik ziua cand soarele e pe cer si totul e pozitiv si vesel, cand sunt multe culori, si cand ma poate vedea si simti mai bine:))).

Mda, si am zis noi ca stam pana se intuneca dar era atat de frumos incat ne-a prins dimineata. Totul a fost minunat, mai putin mancarea si privirile pierdute ale roackerilor din vama, dar de fapt ea asta inseamna. S-a dus si 1Mai si cred ca sunt putin prea batrana pentru atata oboseala si la anu'..............................dar vom vedea atunci pe moment.

.....o zi

.....astazi nu am chef de nimic, ma simt usor pierduta, usor obo si cu capu' gol. Stau si ma intreb de ce e una din acele zile??? Mi-e foame si nu mi-e foame, mi-e somn si nu mi-e somn...nu stiu la ce sa ma gandesc, nu am nici o idee, stau cu ochii bolditi in monitor si ...atat. Mai trece unu altu, mai aud o vorba, mai mai prefac ca ascult si inteleg dar eu doar aud..si asa trece timpul foarte greu. Ar trebui sa imi revin, sa ma activez cumva si sa alung toate nebunele astea care imi dau tarcoale. De fapt stiu ce mi-ar placea ....sa ma plimb putin pe starzile astea prafuite si sa nu ma gandesc la nimic care sa ma oboseasca, sa incerc sa zambesc la ce e in jurul meu si sa ma incalzesc la soarele care inca nu e soare destul.